Р шення

Рішення прийнято,
Віза поставлена,
Все очевидно -
Стерто із памяті.

Тином синіють
Літери в ряд,
Там володіння
Тих, що не сплять.

Петлями вгору
Йдуть завитки.
Були нескорені -
Їм невтямки.

Завидки мучили,
Котились покотом,
Править наскучило -
Хочеться спокою.

Пурхнути б соколом
Але запізно -
Колючим проводом
Решітка й віза.


Рецензии