Я - Спасiння!

«Не вбий! – сказав Господь, – Живи з любов’ю!»
Твори в собі незвідані світи.
«Я кожен день живу завжди з тобою,
Лиш ти зумій Мене в собі знайти…

Я – ближній твій, твій дім, твоя обитель,
В тобі воскресне вся Моя любов,
А ти – в Моїм небеснім домі житель,
Ти лиш поклич – прийду до тебе знов…

Доволі вже плекати зло і смуту,
Вони лише спустошують твій дім!
Верни надію, віру, доброту ти,
І знову стане затишно у нім.

Я є Любов, Я – Сонце, Я – Спасіння!
Пізнай Мене і в серце запроси, –
Спаде облуда – і прийде прозріння,
Лише, Людино, ти до Мене йди!..»


Рецензии