Життя напише осiнь

Збирає осінь листя у долоні,
Вже промайнула теплая пора,
Помалу сивина ляга на скроні,
Життя напише осінь без пера.

«Нема поганої пори в природи», –
Сказав один поет – і не дарма.
Своя краса у різної погоди,
У кожної пори своя краса.

Літа дитячі, юні, навіть зрілі,
І старість також вже на схилі літ –
Усі роки чудові, лиш на ділі,
Одне важливо: чи пізнав ти світ.


Рецензии