Павлу Ревуцкому

Я проснувся рано вранці,
Теплота і спокій…
Сонце в вікно заглядає
І ласкає промінь..

Наді мною нахилилось
Матусине личко…
Привітала теплим словом,
Обійняла звично.

«Дякую тобі, матусю,
Що я народився,
Що живу в теплі й любові»…-
Святий Дух вселився.

І душа моя співає
Подяку для мами
За її турботи вічні,
Хвилювання, драми.

Бережи, Боже Єдиний,
Всю нашу родину:
І татуся, і сестричку.
Бабцю й Україну!

Щоб я зріс достойним сином
Цього народу!
«Любімо один одного,
Злу – на перешкоду»!

28.05.2016


Рецензии