спекотна вiхола на укр. яз

Вогняно'ю жагою дихала
Твоя пристрасть - спекотна віхола...

Обпікало обіймів полум"я
Та жарке' шепотіння: "Ти - моя"...

І топилася льоду гранула...
Я свічею в цілунках танула...

Спалахнувши у серці струмами,
Ти тепер володієш думами...

Запалившись містично мантрою,
Розгорілось кохання ватрою...

Почуття нас шалені спалюють,
Від нестримних бажань зашкалюють...

Добровільно любов"ю схоплена...
В твоїх пестощах, наче вто'плена...

Розчиняюсь у хвилях пристрасті,
І благаю:"Лишень не відпусти!"

Від зізнань, що стікають зливою,
Відчуваю себе щасливою...

У гар"ячому гріюсь подисі...
Тільки спалах душі не загаси!


04/05/17/

 
 


Рецензии