the bomb!!!

ignore me cravy
thy to catch me navy
groove me stavy
sit me savy
be brave if travy
stop! be shavy
navy navy navy
I came down to slavy
down down down baby
in a hospital lady
gospita bruta stava zola cosmita dooma costa cava
protona stava fara tromaret brava strona cosmitera
pronto cvanta costa
nuevo laporo por toro nouevo solo
nunca mas suedlo poro
como negra calma es tas a ci
lo siento no tengo dinero(((
mdfsoihump[aikvgll[b-9yrkldbi-s][evl0-
fkyvsbr,iukaw[-vlo[k[]dlvry
skrv,5i0yum09[isvl-64oyle-s[9];=osevy
sr,yj-mjeibuk=ik[-slyrb
666fhgbvtryeusiwkqo,xvcbqwerty777


Рецензии