Надпис на каменi

Він мріяв спочивать на Бурханах,
щоб ясне сонце першим зустрічати.
Тут народила його рідна мати.
тут дім знайшов його нетлінний прах.

Він мріяв спочивать на вишині
пташини незрадливої польоту,
дивитись зверху на людську роботу
і рідну пісню слухати вві сні.

Він мріяв спочивать серед полів,
де колосяться пшениці і жито,
де народився й пощастило жити,
себе де все шукав й знайти зумів.

Він малював віршами білий світ,
щоб піснею у них слова лилися.
Так жив, творив і мріяв доста літ
і з часом мрії ті його збулися!..

04 – 21 травня 2017


Рецензии