Янгол утомлений тихо просив допомоги...

Янгол утомлений тихо просив допомоги...
День був важким – розболілося праве крило.
Янгол зігнув у колінцях малесенькі ноги,
лівим крилом затулив від утоми чоло.

Янгол ледь-ледь шепотів: «Праве... Втомлене... Дуже...»
Янголе, милий, це значить, що праве – болить.
Я поцілую і праве, і ліве – одужуй.
Буду для Янгола янголом я у цю мить.

Тим, хто не знає, скажу, що і янголам важко –
янгольські крила виносять пекельний тягар...
Янгольська доля насправді далеко не казка.
Крила болять – це розплата за янгольський дар...


Рецензии