Мов ангел

Твоя усмішка настільки безкрая,
Що я хочу в ній потонути.
Мені моря не треба, не треба мені і рая,
Одного хочу- з тобою бути.
В твої очі дивитися, темно-сині,
І голос твій ніжний чути,
За руку тримати, що є сили,
Кожну хвилину поруч бути.

Твого волосся ласкаво торкатися,
І за плечі ніжно обіймати,
У люті морози за руки триматися
І змішувати наші аромати.
Я хочу, щоб кожна думка,
Про тебе була і тільки,
І перевернутая вісІмка,
Казала, разом ми скільки.

Я хочу твоє все горе забрати,
Аби тільки ти був щасливий.
Відчути усі твоі втрати,
Розумієш, наскільки важливий?

Я хочу з тобою до моря,
Пірнати у хвилі зі скал,
Щоби ніколи не знали горя.
Я впевненна, ти ідеал...

Я хочу у гори з тобою,
Або у далекі края.
Я можу мов ангел собою,
Тебе закривати щодня.


Рецензии