Украинский Гарик 336

Український Ґарик 336

За мотивами І. Губермана

Нам вік приніс уроки всякії,
але один — вінець всьому:
найяскравіше світять факели,
які відводять у пітьму.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии