зарафатдай

Дуьшуьшдай,зун аптекада авай,са.
И арада кьве дишегьли атана,
"Гуьлягъдин мазь кlанзава чаз",-лагьайла,
Аптекардиз зиреквализ кан хьана:
 
"Куьне вучда кьван,гуьлягъдин мацикай,
Жуван агъу бес жезвачни,чан вахар?"
Кичlе хьана-жеда исят са чиг кар,
Катин патал,вилив хена за,ракар.

Жаваб гана,яшаралди гъвечlида,
Гьал чlур тийиз,кьуна вичин сифет-хуш:
"Бес жедайд я,я чан стха,вучиз ваъ?
Куь бахтунай и береяр сезон туш".

07.03.17


Рецензии