Частушки. пакахала 1

ЧАСТУШКИ. ПАКАХАЛА…1

Абакума пакахала
 і гуляла в паддаўкі,         
 Усю ноч яму давала
 і рыдала ад таскі…

Пакахала Аверьяна
 И крычу, давай снашай!
 Я дзівосная путана –
 Ну, ка мілы, залезай…

Пакахала я Адама –
 Вельми гарная я дама,
 И шапчу яму, милок,
 Ну, тыкни ты мне разок…

Пакахала я Азара
 И чакаю я пажара,
 У Азара ёсць гитара –
 И яшчэ тупая хара…

Микола-стихоплёт 2017г


Рецензии