Ти, головне, не проклинай мене...

Ти, головне, не проклинай мене...
Я був щасливим. Я тебе любив.
І ти, і я – ми знали: все мине.
Питаюсь: чи тебе не погубив?..

Чи потай не клянеш минулі дні?
І нашу пристрасть, що без слів кричить?
І чи не плачеш ти услід мені?
Чи не ламаєш пальців уночі?

Не проклинай мене... Не прокляни...
Я був щасливим. Я тебе любив.
Уже не бути янголом мені,
Та хочу знати, що не погубив...


Рецензии