Звикай до мене. I вночi. I вдень

Звикай до мене. І вночі. І вдень.
Звикай до мене в зливу і у сніг.
Звикай до звуків всіх моїх пісень.
Звикай до думки: я – твій чоловік.

Звикай, що назавжди – любов моя.
Звикай, я прошу. І звикай чимдуж.
Звикай до того – як звикаю я –
Що почалося вже зростання душ.

Звикай, що ніжність – пристрасті сильніш.
Звикай, що варто стримати – «і ще»...
Звикай до того, що любов – це вірш,
Який всю ніч цілую у плече...


Рецензии
На это она клюнет, или я не знаю женщин))
Красиво, Миклош.

Фили-Грань   05.05.2017 11:26     Заявить о нарушении
намьйок поняв, виїжджаю)))

Миклош Форма   05.05.2017 12:08   Заявить о нарушении