Будзем

Будзь маім натхненнем,
З лепшым позіркам ў Свеце.
Будзь са мною шчырым,
Быццам верыш ў споведзі...
Будзь маім  прыступам,
З дотыкам гарачым як ядро планеты.
Будзь такім пяшчотным,
Як пялестки з кроплями расы.

Буду з табой мірнай,
Быццам не умею ваяваць.
Буду для цябе іскрою,
Што гарыць як полымя ў начы.
Буду я аддана і ласкава
Кожную хвіліну маляваць,
Буду  для цябе ахоўнай зброяй
З самымі надзейнымі вачмі.
 


Рецензии