Ускорена любов

Всичко решихме след първия поглед
по ускорения пулс на сърцата.
С необичната си красота ме трогна.
Изтръпнах щом докосна ми ръката...

В желанията ни любовни има миг,
до който трябва да се доберем.
Намираме се под влияние на наркотик -
не можем ускорената любов да спрем.

Добавя шепотът ти още страсти
във такт със плавните движения.
Вълната от екстаза ни изпълва с щастие
щом блаженно се разлее в нас по вените...

03.05.2017 г.
3529 Б.Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии