Чоловiку на День народження

Я тобі бажаю все життя прожити,
Так, щоб пам'ятали навіть внуків діти;
Запашного хліба, сонечка ясного;
Щоб була прямою крізь життя дорога;
Рідні щоб любили й друзі поважали,
Ворогів поменше, щоб не заважали.
Щоб ловилась рибка, і мала, й велика,
а на полюванні не було осічок;
Щоб Мироська в носа ранком цілувала,
Ну...і рідна жінка щоб не нападала;.
Щоб водились гроші, й дім щоб збудувався,
Щоб усе збулося, що напланувався


Рецензии