Люлi, спатки...

Люлі, спатки, люлі,
я дров наколю,
зварю тобі кашку,
кашку - малашку.
Сон ходить по-лавках,
любить песик гавкати,
хвостиком киває,
у дрімоту впадає.
Дивиться сон у віконце,
засинає кішка.
Ходить, бродить Дрімота,
Дрімота біля домівки.
Люлечку гойдає,
очки закриває.
Солодкий сон пригріє,
ніжністю зігріє.
Весна чарівна йде,
синиця пісеньку співає -
"Малі дітки, спатоньки,
малі дітки, соньки".


Рецензии