Говорить тиша

Говорить тиша. Тиша навкруги.
Відверто каже щось старий садочок.
Край села,-річки,стогнуть береги.
Заглянувши у кожний закуточок.

Крізь ніч загляне місяць й проведе...
Вздовж річки золотаво-ніжну стрічку.
Огорне сяйвом беріг де не де...
Закутає у зарево смерічку.

Там хлюп,та хлюп. Розмова тиха йде.
Чаруюча в ночі ріка,-гомонить.
Питаючи у хвилі:-Де він,де?
Той вітер,що де інде хвилю гонить.
 (Понкратова.О.В)


Рецензии