Щэ нэ вмэрла Украини ни слава, ни воля...

Щэ нэ вмэрла Украина,та,мабуть,сконае...
Пив краины у руинах,та й тэрпэць мынае.
Бо у Киеви у Ради злыдни й пасипакы;
А тэ як жывэ краина злыдням тым до сракы.
Та нэмае вжэ в краини ни славы,ни воли.
А,нарэшти,лышэ мрии про козацьку долю...
Нэ спивае соловэйко у вышнэвым гаю,
Та галушкы зи смэтаной в рота не плыгають.
Помиж хатамы у вэчир вжэ нэ чуты спивив,
Лышэ дурнык пэсэ вые,сыдячы в кропиви...
Понаихало чужинцив:нимцив та лэвонцив,
Та бажають ляхи-вбывци срибла та чэрвонцив.
В Украини хлопци гынуть,та нэ на вийни.в АТО.
Тож и вые той собака,бо нэ вин дурный.А хто?
Хто коричнэву холэру на тэрэна ци прынис?
Хто волае в атмосфэру:-Мы здобулы.Хто-ж той бис?
То-ж и гыне Украино,гной плюндруе гэть Донбасс,
Бо краиною кэрують жыд,фашыст та пи...с...


(Простите,не нашёл украинского алфавита.)


Рецензии