Коли нiхто в життi тебе не малював як королеву

Коли ніхто в житті тебе не малював як королеву,
Я буду першим портретистом, нехай я зовсім не король.
Жаль, не малюють королеву ніколи у костюмі Єви.
Прислуга ти, чи королева, – жінкам належить Єви роль.

Чіткою лінією, жорстко окреслюю твій профіль гордий:
Ось так – у захваті емоцій – левицю оглядає лев.
Я знаю: я найперший в світі, хто змалював політ мелодій,
Бо ти напрочуд бездоганна, ти – королева королев.

Я весь у фарбах, мов дитина... Я весь в портреті – я щасливий.
Твій акуратний милий носик удався – вічний він тепер...
І вічного твого портрету не зможе змити навіть злива.
Я взяв найкращі в світі фарби – слова увічнили тебе...


Рецензии