Холостий пострiл?

Люди, люди… чому ви підвладні
так сумнівним, второваним чарам?
Чом навколішках лазити ладні,
щоби крихту отримати даром?!

Ницу чом, неприкриту брехню
ви берете за чисту монету?
А відверту, пусту маячню
ви даруєте всім, крім поета?!

Люди, люди… невже до сих пір
вас помилки нічому не учать?
Може відчаю повний цей твір
в ваші душі спустошені влучить!..

02.05.2017


Рецензии