Весняне вторгнення

Посеред квiтIв жовтоi кульбабы
Ростуть вiнки яскравii, для зваби
Очей моiх, чуттевого натхнення,
Яснi зiрки весiнього вторгнення.

То розсипи червонii тюльпанiв,
Що залицяються до мене. Манють
I посилають вогняне тепло,
Моего краю рiдного крыло.

02.05.17г.

Фото Елены Гопций.


Рецензии