Боже! Крила менi дай

Боже! Крила мені дай,
Допоможи мені злітати ,
Щоб полетіть в небесну даль,
Де усе можно подолати,
А може й душу ту зігріть,
А може й тисячу тих сліз
проплакати, й знов захотіть
блеску зірок яскравих скрізь ,
Назавжди і таки всерйоз,
А може ліпше буде вмерти,
Згори дивитись на мороз,
І посміхатись, на замети,
Й літать хмаринками із сльоз!

02.05.17.


Рецензии