Сонячна краплинка

Крапелькою сонечка, в травичці,
Розцвіла кульбабка весняна.
Вмилася у росовій водичці
Й весело голівку підвела.

Визирнула з хвиль зелених моря,
Посміхнулась світу і теплу.
Глянула питливими очима
І зраділа новому життю.

Росте собі, красою милує,
Малечі й дорослим радість дарує.
Метелики захоплено круг неї літають,
На м'якеньку ковдрочку спочити сідають.

Раптом сонячний промінчик
Торкнувся грайливо
І перетворив її
На пухнасте диво.

Потім вітерець-бешкетник
Розвіяв насіння,
Щоб маленька кульбабка
Не була самітня...

30.04.2017


Рецензии