Люблю весну, бо я цвiту...

Люблю весну , бо я цвiту .
Цвiту мов вишня у саду ,
Як пролiсок бiля пруду ,
Як розкривається тюльпан -
Так вiдчиняю серце я .
Душа моя спiвая враз
I як заквiтчана земля ,
Не знаю далi за життя ,
Що буде: рай чи забуття ?!
Та знаю я, що хочу жити !
I в струменi життевiм пливти .
Кохать, радiти, гомонiти ,
I блакить неба вiдчувати,
Я хочу це життя кохати !


Рецензии