Ты дай насладз цца мне болем

Ты дай насладзіцца мне болем,
Святою крывёю нябёсных айцоў.
Праз кроплі асуджаных, выдраных з гноем,
Забітых у восень скрозь вечнасці сноў.

Ты дай мне закончаны вынік,
Каб я справаздачу агучыў услых.
А потым нарэшце дарэмна загінуў
У межах людзей, спадзяюся сваіх.


Рецензии