Хто ты гэтк?

Хто ты гэткі?
Чужы, тунеядзец!
Вораг дзяржавы
Ды вінцік гульні.
Чаго жа ты хочаш
Пры гэтым раскладзе,
Аб чым жа ты марыш
У гэтым жыцці?
Павер, што свабода,
Роўнасць, братэрства
Не проста той лозунг,
З буйных барыкад.
І толькі пакуль
Пульсуе зноў сэрца
Адзіны наш выхад –
Ні кроку назад!


Рецензии