Буду думать про хороше

ПОКИ ЩАСТЯ ДУШУ ГРІЄ
ЯК ВОНО В НАТУРІ ВІДБУВАЄТЬСЯ
ПРОЦЕС НІХТО НЕ РОЗУМІЄ
 В ПАМЬЯТІ ЗАЛОЖЕНІ ПРИЧИНИ
ДЛЯ НАСОЛОДЖЕННЯ ПОЧИНИ
 ЦЕ ПЕРЕЖИТІ ПОЧУТТЯ
 ЩО ПРИКРАШАЛИ НАМ ЖИТТЯ
 БУДУ ДУМАТЬ ПРО ХОРОШЕ
 ХАЙ НАСОЛОДА ГІРКОТУ МОГО ЖИТТЯ
 ЯК СНІГОМ ЗЕМЛЮ
 ВСЕ  ГОРЕ ПРИПОРОШЕ


Рецензии