Трамвай

В нічному трамваї всі покотом сплять.
Прямує під ухил. Колеса гримлять.
Та гуркіт металу не справдить надій.
Хропуть пасажири, заснув і водій.
Не спить лиш кондуктор, рахує все мідь.
А стовп недалеко, до зіткнення — мить!


Рецензии