Що день

Що день,то часточка життя.
Що день,то часточка надії.
То віра в краще майбуття.
То спогади,бажання,мрії.

Що день,то часу швидкий плин.
Що день,то розуміння долі.
То гіркота життя,-полин.
То цвіт гречаний,-запах в полі.

Що день,то безнадії крик.
Що день,то щастя й тепла,-крихти.
То голос рідний що привик...
В бажанні жити. Бігти й бігти.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии