асылым, мен озинди тандаганмын

сол куни кездескенде шаттанганмын,
асылым, мен озинди тандаганмын.
менен терис бурылып кеткенинде,
жон емес деп едим мени тастаганын.

менде талай шалыс кадам баскан едим,
омиримнен манги кетши деген едим.
ашу кысып сойлеген кездеримде,
сенсиз омир сурмесимди ескермедим.

асылым, мен озинди тандаганмын,
неге солай жасадым деп тан каламын.
канша жерден умытам деген менен,
баска жаннын кезиккенин каламадым.

суйгеннин суйиктиси болмасамда,
колыма бак кусы боп конбасанда.
отинемин унеми жанымда бол,
менин сеннен сурайтыным осы гана.


Рецензии