Намалюй весну...

Намалюй весну в моєму серці ,
Намалюй квітучії квітки,
Я тобі за це повір віддячу -
З неба подарую всі зірки !
Разом ми зустрінемо світанок,
Вийдемо з тобою ми на ганок,
Подарую квітку на останок.
Сонця промінь золотий до тебе лине
І чарівні почуття ураз прокине !
Весно, ти зеленая богине !
Чи щастя подаруєш серцю ,берегине ?
Я вклонюсь тобі ,як сонцю золотому ,
Подаруй мені весняную утому,
Подаруй мені блакить , як в небі ,
Бо ти знаєш - я душою , ще там не був !


Рецензии