Сахарный замок

Мой сахарный замок
Без остатка глотают
Соленые волны,
И ветошь фантазий
Навек ускользает
Сквозь пальцы.
О, если б я знал,
Сколько касаний
Осталось в той сказке,
Я бы запомнил всяк час,
Что был Богом дарован:
И жгучий, и горький, и сладкий...

My castle made of sugar
Was swallowed by waves
Without remainings.
Rag of my dreams
Slipped through the fingers
Dissolving forever.
If I had known
How many touches
Were left in this fairy tale,
I might have remembered
Each moment we shared -
The fiery bitter sweet flavor...


Рецензии