Оченята

Як іскряться зіроньки
У нічній безодні,
Так же сяють оченята
У моєї доні.

Так як сяє місяць
У темнім просторі,
Так же світять мені очі
На обличчі доні.

Як радіє вітру парус
У безкраїм морі,
Так радіє моє серце
Оченятам доні.

Як чарує світ природи
І земні роздоли,
Так милуюсь я красою
Оченяток доні.

Так, як гріє сонечко
Пшеницю у полі,
Так же гріють мою душу
Оченята доні.

26.04.2017


Рецензии