Легкозаймистi слова

Хай легкозаймистими стануть слова
В очах у людини, що дивиться пильно,
Відчувши душею творіння уяв
Автора рим швидкоплинних.

Вивчає пейзажі мальованих строф,
Милується плавністю ліній мрійливих,
Очікує, що полонить його знов
Поета відкритість та щирість.

Тож, друже, не грай зі словами дарма!
Читач не пробачить байдужість, невміння.
Пиши, щоб звичайні на вигляд слова
У душах людей пломеніли!


11-12 березня 2017 р.


Рецензии