***

      Этим   я заканчиваю первый том своей

                дипломной работы

   по поучениям Святого Иоанна Златоуста

         Архиепископа Константина Града

       по глаголу    Господа Нашего

                Иисуса Христа

          Ему же всякая слава подобает

              всякая слава подобает

       С   Отцем ,Сыном и Святым духом

               
                славимым в Троице.


             Ныне и присно, и во веки веков


                Аминь.

               


Рецензии