По магазинах

Ми з подругою бродили
Разом по крамницях,
І вода нас не розлила,
Все в нас - як годиться.

І вогонь не спалить дружби,
Ні їдкий сарказм,
Все ми щиро й без напруження
Обговорим враз.

Тільки подруга, зайшовши
В кожен магазин -
Все питала, що дорожче
Й де тут ексклюзив.

Я ж дивилася на знижки,
Й віялом з буклетів,
Рятувалась від задишки
Й вбивчого маркетингу.

І відчули ми - взаємно,
Що від цього часу,
Дружні і тривкі взаємини, -
Відкладемо в ящик.


Рецензии