Тренування

Тренування – моє тіло розвивається.
Тренування – мій дух закаляється.
Тренування – у будні дні і вихідні
Допоможе витягти з болота себе мені.

Сонце встало сьогодні раненько, розлило в краплях роси своє кохання.
Я піднявся, водою холодненькою з колодязя обливався. Йду на тренування.
Посміхаюсь бджолам, що вже несуть різну смакоту собі і мені.
Посміхаюсь людям, що повз мене йдуть, посміхаюсь молодим брунькам на дереві.
Я знову живу, знову на Землі. Ковтаю жадібно повітря легенями.
Овочі та фрукти, ті, що на столі зроблять на весь день мене веселим.
Я люблю сміятись, я люблю життя. Я полюбив силу – її розвиваю.
Бо слабкими бути нам не до лиця. Тренування – до нього закликаю!

Вибери для себе те, що тобі підходить. Не зважай на посмішки отруйні слабаків.
Якщо тренуватися – диво відбувається. Ти швидко добиваєшся того, чого хотів.
Почни й не зупиняйся, з дороги не звертай. Секрет в систематичності – пам`ятай!
Став високі цілі, їх досягай. Лінь свою перемагай!

Все можливо, тому сміливо завищуй планку. У тобі сила!
Вона у волі. Вона поволі визволить тебе зі слабкості неволі.


Рецензии