Смiх

Сміється дівчинка
Весело та дзвінко.
Тонка павутинка,
Струнка мов билинка.

Мов би той струмочок
Виграває сонцем.
Дзеркальця шматочок
Під моїм віконцем.

То ж не будьте люди
Злії до дівчини.
Бо не стане сміху
З вашої причини.


Рецензии