в рш про студент в ПП НУК

Колледж у житті студента
Це новий досвід та знання
Не тільки з вуст викладача
А й з часу з-поміж заняття
Це ночі напроліт з конспектом
Це перездачі після пар
Це боротьба за бюджет-місце
А двійка мов в живіт удар
До семінару не готовий?
Дивись в конспект із-під тишка
Із телефоном йти не можна
Бо як помітять - буде два
Як захворів - то знай напевне
Відпочивати ще не час
Бо потім знову перездачі
У тому ж місці в той же час
І кожен день ти йдеш додому
З думками про останні дні
Щоб допустили до диплому
Щоб поскоріше вихідні
І ніби трохи ще лишилось
Ще зовсім трішки - і вдалось
Диплом "середнє спеціальне"
Твоя робота - ідеальна


Рецензии