Что журналисты-та могуць

Тока жэ ліш пісаць

І вот мы пісалі правду. –
Что? Где? Когда? –
Ну, как ш… пра j Сталіна ж. –
А Леніна – такж?!

А, между прочым, Васенька
Был даж арестант.
Бо мы на j журфаке
Ужэ журнал іздаВаль.

І эта!.. ф 7ідесятыя!
Брэжнев давал ж піраГА J.
Па аш фсяму КамАЗу:
Партія! Даj хоть мяск!..

От так мы знаема,
Хто такі j Доктар ВатСан.
Он сеjчас, да, ф шызах дэсь.
Не перед вамы ш.

Хто жэ пак нас падрываф ек…
Хо! Ф Хомічав Купаjл!..
Едема. Бачым: ах, полечкі в джынсах!
Куда ж сматрела псарнь?

Была жэ улад пропагандка
С пошласцю пра j важдзя.
От так зарэ Францыjка
Лізэ на штык і штыра вж:

Мы хатім павліяты каб
На фсех! Саранча
Падпальват даж крамы вам.
Но… морды а ні j да j Вавка!

Зачем нам путя не за падламы!
Путін ж ф7 враг.
Не защіщае шпань
Іj в япана-маць.

Тагда гляньце ж хоць
На там Аль-васаль:
Жуля, сама змагаецца
За Русь каб свята вж.

Гочы бо ж выкололы
Пранцы у7 вождям.
Батька трэ спамынаць!

...а хатка-та ув писаКи сь
Вот кака хвайн?


Рецензии