А ву чатах дошч. А з вушшов слизьзё

Шо чакае шэ шпань в 7 з ноль

Челавек жывёт 50 но год.
А патом… ну, шо ты! Чаво вж.
Ты ламаш но дров: прыстаеш да цёлк.
Патаму-т і пашол за шыльлём.

Ува опшым-то, да, МерКур нікто.
Он но в юності был харош.
Бо любіл навізноj шандарахнуць повсць.
Ды j прывязак а ні да каров.

А цепер уж шо: но Венер з НебТунОМ Ш
Шэпчуць кветКамі в Камі онь.
І таму каміЛавк надзіВаj, дзед Панас,
І шаГАJ вонь да цырк в цырКва Сь.

Да, тачы лязо ды сразаj лоз 100 п.
Да пліці кашов да в бамжовск.
Ібо ты здурнев раптам как-та, дзек.
Вось званочкам што вдзелваеш?

Да, дзівосныj сон віжу j бачу онь.
А нідзе не павзуць грамадоj,
Шоб узеты вас за бародку сь влад:
Мы чарнобыль хацім шчэ з раз!

Толька ж гэта во j падл яднае кобр.
НЕ маліцца кап разам з Ёг:
Хаj всяму жывОМу ды завшы добра!
Ілі Мудрасць не в том савсём?

Хто ш Багінька у вас? Хто Бог?
Не Юпіцер? І не Пасеj-Дон?
Ах, ім Сонца но свеце в поп!..
Ды і то гэт лісь сон.


Рецензии