Нехай летять нестримнi днi ночi

Нехай летять нестримні дні і ночі.
До нас їм діла не було й нема.
Нехай стирають спогади дівочі,
Усі адреси, дати, імена.

Що не важиве - те скороминуще.
І вір, не вір, а сплине й не знайдеш.
Тому то й кажуть нам, що час цілющий.
Тому то й віримо у це без меж.

Усе минає різною ціною.
Все відлітає, сплутавши сліди.
Та як не є, а я чомусь з тобою
Душею, серцем, словом назавжди.


Рецензии