Розум проти серця

Розум проти відчуття серця,
Важко робити в майбутнє кроки.
Знайомі не перші ми вже роки,
Відлунням ночей моїх обізвешся..
Прагнемо разом тільки щастя ми -
Такого простого й величного,
/Звичайні слова, нічого окличного/,
Щоб жити, а не бути у пітьмі..
Серця наші проти розуму знову, вільні,
Доля буває такою безвідповідальною,
Спричиняємо самі собі стільки болю,
Мрії такі далекі, такі захмарнії..
Розум і щастя..Думки та почуття..
Ніколи не будуть вони вже разом.
Щастя ціною в особисте життя,
Тримати усмішку - серйозним гаслом.

71024022r


Рецензии