Вечiр

В затишному домі,
в цей тужливий вечір
подихом долоні
грію, плед на плечі

взявши. Дощ і вітер -
в вікна, гілка клена,
і в хиткому світлі
квилить нескінченно

пес якийсь. Далебі,
плач той в серце кане 
відчуттям, що в небі 
осені розтану

я колись. Розкину
вірші-барви-листя,
власну самотину
і полину з міста.

В затишному домі,
візьме плед на плечі
хтось там незнайомий
й грітиме долоні
в сумовитий вечір.


Рецензии