Мимо хатый, в тинёк мы ходили ж

Так собі, выпіць сік.
Да ты йды поможы хоть жывым

Мы тут смо3м сейчас ОптіМістов.
Ібо шо шэ робыты ля мні.
Мні ж і грубу ужэ натопылы,
Ты дывы, всі пынькы.

Ну, да новості ек пропустыты.
Там жэ всэ вжэ нормально в хахлів.
І ны снылось жэ, шо лампы блыснулы
Надо мно чы вночі й.

Вот рыкламу я, да, возлюбыв шчэ ж.
Так шо весті опівночы зрім.
Шоб засранцэй за3снуты дыкых,
Шо згыдылы б увэсь уж прам світ.

Шо ж мынэ більш волнуе. Я ж Кіцька.
І за Русь нашу ій ны й молывсь б.
Бо усі, бач, етвег зрозумілы
Гэты мілыя москалі.

Ты йім выстав но плешку горілкы.
От тада ты мужык.
А колы скаж про йіх матюкы, фі,
Обзовуть враз сфятым.

Ну, такым… Он сам в собі с…
Значыть, ну, тіп дурный.
Бо калі в медзітацыйі Рымша,
Он сав7 здвіНулСІ ЗЬ.

Так чево мы же не подіЛілі?
Лілій в нас 22?
Ілі про100 коросто покрылыся
Вуж усе й полякы?

Дэ, ну, дэ ж хоть бы ек з бураків
Да напытысь у вас квасу, слізь?
Ібо ж вы даж сяводнь мыртвыців
Розбудылы, ыгы.

РадавНіц ув іх дьві вж!
А атку2 пашлі ці словкы?
Ах, моі ж дытючкы!
Да с сыла Радошч в нас.

Где бо знать вам і Радду-то Бай.
Русь Чырвонная даж не была!..
А тем болей Мала тут якась.

...вдаль я пру. В Сухый Бір.
Там нальлють квасав бзік


Рецензии