На вулиц зранку...

   На вулиці зранку мороз тріщить,
   А пісня пташина в повітрі дзвенить!
   Ще сонця не видно, з-за хмар ще не сяє,
   Та пісня пташина його зустрічає!

   Біло-яскравий навкруги сніг лежить,
   Вся природа взимку міцно так спить,
   І лише дзвінка пісня пташина
   З маленького серденька радісно лине!

   17.02.11р.


Рецензии