Балаларыбыз чен кыла торган тел к - дога

Й;, Раббым, балаларыбыз т;къва м;селманнардан, х;ерле м;селманнардан, ;зе; яраткан б;нд;л;рд;н булсалар иде. ;зл;ре сау – с;лам;т, к;;елл;ре саф, й;зл;ре нурлы, динн;ре д;рес, иманнары к;чле булса иде.
Й;, Раббым, ;зе;; итагать ит;чел;рд;н, гыйбад;т кылучылардан, фарыз ;;м с;нн;т гам;лл;рен ;т;;чел;рд;н, гыйбр;т алучылардан, кан;гать булучылардан, нигъм;тл;ре;не; кадерен бел;чел;рд;н, к;п зикер кылучылардан булсалар иде.
Й;, Раббым, аларга т;;фыйк, ;идаять, зир;к акыл, гыйлем бир. Ислам динен куатл;;че, оятны бел;че, ;хлаклы, ;д;пле, т;рбияле, намуслы, тырыш, максатчан, эчкерсез, юмарт, тыйнак, гадел, эшч;н, у;ган булсалар иде.
Укуларында ачык зи;ен, тел байлыгы, тел ачкычлары бир. Укытучыларына, остазларына, ипт;шл;рен;, барча кешел;рг; к;рк;м итеп, с;йкемле итеп к;рс;т. Эчке к;;елл;ре, тышкы кыяф;тл;ре ;;рвакыт к;рк;м булса иде.
Й;, Раббым, ;ти – ;нил;рен, олыларны х;рм;т итеп, кечел;рг; ш;фкатьле, м;рх;м;тле, кешел;рг; игелекле, ярд;мчел булсыннар.
Чисталыкны, пакълекне яратсыннар, сафлыкка омтылсыннар.
Й;, Раббым, кайгы – х;ср;т китерм;сенн;р, к;з яшьл;ре т;ктерм;сенн;р.
Балаларыбызга х;ерле х;л;л к;сепл;р, х;л;л с;т имг;н, х;л;л ризык бел;н ризыкланган иманлы х;ерле парларын насыйп ит, салих в; т;къва б;нд;л;ре;; дус ит.
Балаларыбыз безне; й;з аклыгы булса иде.
Аларга х;ерле озын гомер бир, Раббым.
Аларны; куанычларын к;реп, шатлык – с;енечл;р бел;н яш;рг; насыйп ит. Амин.


Рецензии