Не щастить

Я знову хочу про любов писати,
Та в серці лиш, на жаль, її немає,
Від смутку я купую собі квіти,
Нехай хоча б вони мене чекають.

Я хочу знову про любов згадати,
Писати вірші радісні й сумні,
Я маю все, що можна забажати,
Чому ж в коханні не щастить мені?


Рецензии